Фото dumskaya.net.
Регіони

В Одесі з ночі зносять стіни на незаконно захопленотй мільярдером пляж

21 липня 2015, 20:40
2
0
Сподобалось?
0

Вчора голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі разом із журналістами та активістами побував на закритій віллі мільярдера Василя Хмельницького в Одесі. Вона розташована у прибережній зоні впритул до моря. Власник «помістя» незаконно відгородив залізобетонними мурами чималий шматок пляжу. Після інспекції об’єкта Саакашвілі наказав знести незаконні мури й очистити 30-метрову охоронну прибережну зону. З виконанням наказу не чекали навіть до ранку. Працівники ДСНС за допомогою важкої техніки та циркулярних пил взялися демонтувати стіни прямо вночі. Процес триває досі і затягнеться на кілька днів. За початком «звільнення» захопленого пляжу Саакашвілі вночі спостерігав особисто. Сьогодні робота йде під керівництвом керівника ДСНС Одещини Ореста Фока. Демонтаж стін затягнеться на кілька днів. Після цього доступ на пляж отримають усі охочі.

https://www.youtube.com/watch?t=33&v=hauF96R3aiI

https://www.youtube.com/watch?v=Gq8acIPiJqc


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • wer
    wer

    Когда за это будет введено уголовное наказание с возмещением за нанесенный ущерб(застройка,захват,вырубка)? Это уже можно приравнивать к бандитизму ,а всех строителей и лже охранно как соучстники пойдут. это ДОСТОЯНИЕ НАРОДА ,а народ не одобряет этого.

    23 липня 2015, 14:03
    Відповісти
  • Интересно какого миллиардера забор поломали. Не коломойского ли? Надо еще поломать заборы в Конче Заспе что возле Киева. Там заборы прямо в воду завели. Уроды.

    14 вересня 2015, 13:55
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися