У Чернігові пенсіонери перекривали дорогу. Вимагали їжі з палаток Корбана
Регіони

У Чернігові пенсіонери перекривали дорогу. Вимагали їжі з палаток Корбана

22 липня 2015, 23:14
1
-1
Сподобалось?
-1

У Чернігові на 205-му окрузі добігає кінця вкрай брудна кампанія довиборів у Верховну Раду України, де між собою змагаються два основні конкуренти – представник «Блоку Петра Порошенка» Сергій Березенко та Геннадій Корбан з групи «Приват», яка утворила партію «Укроп». Обоє кандидатів «балують» виборців «подарунками». Зокрема «укропівці» організували роздачу продуктових наборів з палаток громадської організації «Укроп», на яких збережена кольорова гама і символіка партії.

Сьогодні громадський активіст Олександр Щерба опублікував на своєму каналі у Youtube відео, на якому відзнято, як звиклі до роздачі халявних продуктів мешканці Чернігова перекрили дорогу, вимагаючи їжі від палаток Корбана. Честь українців продовжують принижувати переважно місцеві пенсіонери.

Один з коментаторів під відео зазначив, що видачу продуктів заблокували правоохоронці, водночас агітатори Корбана підбурили людей, аби ті перекрили дорогу і вимагали видачі харчових наборів. Останні, до речі, більш ніж скромні.

https://www.youtube.com/watch?v=6Q7z-4-Fu2w&feature=youtu.be


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • wer
    wer

    быдло тупое.Завезите им помои,они и то жрать будуть. Давайте устроим атракцион. Кто хочет покормить с руки тупое быдло? Осталось пальмы посадить и жрачку с вертолета сбрасывать. Пусть не удивляются если после выборов дохнуть начнут. В Лугановате тоже пред референдумом капусту пихали. На гривну дали на лимон въебали;-).

    24 липня 2015, 16:07
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися