На Черкащині іноземець організував нарколабораторію
Регіони

На Черкащині іноземець організував нарколабораторію

10 листопада 2015, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України ліквідували на Черкащині нарколабораторію, яку організував громадянин однієї з країн ЄС. Іноземець перебуває у міжнародному розшуку за незаконне вирощування марихуани та її збут у своїй країні.

Іноземець втік від європейських правоохоронних органів у жовтні 2014 року, незаконно перетнув державний кордон України і з березня 2015 року переховувався на території Черкаської області. В Канівському районі в орендованому складському приміщенні він облаштував нарколабораторію, де вирощував марихуану. Потім збував канабіс у Києві та області, де і був затриманий співробітниками спецслужби під час поїздки на «ділову» зустріч зі спільниками.

У ході обшуків нарколабораторії правоохоронці виявили приблизно 900 кущів конопель, майже два кілограми готової для продажу продукції, обладнання для їх вирощування та зберігання: горщики, добрива, лампи освітлення, засоби для фільтрації води й повітря, сушильні камери тощо.

https://www.youtube.com/watch?v=lWvwRqzzIQk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися