На Запоріжжі відбувся справжній бій з нападниками на інкасаторів — серед зловмисників бійці Нацгвардії
Регіони

На Запоріжжі відбувся справжній бій з нападниками на інкасаторів — серед зловмисників бійці Нацгвардії

16 липня 2016, 19:38
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у Запорізькій області на трасі Оріхів-Пологи бійці спецпідрозділів Національної поліції, Служби безпеки України та військовослужбовці Збройних сил України знешкодили озброєну банду. Правоохоронці задокументували, що члени бандформування, принаймні з лютого 2014 року, здійснювали розбійні напади на банківські відділення та інкасаторські машини, прикриваючись приналежністю до одного з добровольчих батальйонів.

Як зазначають у прес-службі СБУ, під час спецоперації правоохоронці попередили черговий розбійний напад на інкасаторський автомобіль. Зловмисники встигли відкрити вогонь на ураження по інкасаторах «Ощадбанку». У машині було троє охоронців, які перевозили 3,8 мільйона гривень. На пропозицію правоохоронців скласти зброю, учасники угруповання не відреагували та вступили у бій з спецпризначенцями. Бандити застосували автомати, кулемет, гранатомети і ручні гранати. На місце вони прибули на двох автомобілях.

Один нападник загинув, ще двоє отримали поранення, четвертого спільника затримали трохи пізніше. Ще троє, серед яких є поранені, нині знаходяться у розшуку.

Інкасатори дивом не постраждали, при тому, що в машину стріляли з гранатомета, і намагалися підірвати. Також немає втрат серед правоохоронців, додають у Нацполіції.

Серед нападників були військовослужбовці Нацгвардії. Під час обшуків за місцем тимчасової дислокації підрозділу Нацгвардії правоохоронці вилучили речові докази, які свідчать про здійснення інших розбійних нападів. Слідчі вже досліджують виявлені матеріали. Бандитів підозрюють у скоєнні десяти подібних нападів.

https://www.youtube.com/watch?v=asr_xWW_ifU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися