На Одещині в Дунаї знайшли мертвим капітана буксира
Регіони

На Одещині в Дунаї знайшли мертвим капітана буксира

4 січня 2021, 21:03
0
0
Сподобалось?
0

Працівники Ізмаїльського відділу поліції Одеської області розслідують обставини смерті капітана буксира, тіло якого знайшли 3 січня у Дунаї.

Про це повідомила кореспонденту Укрінформу керівник відділу комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області Любов Гордієвська.

"Тіло 48-річного капітана буксира Українського Дунайського пароплавства «Портовий-22» виявлили в Дунаї в неділю близько 15 год. Слідчі встановлюють обставини, за яких він опинився за бортом судна і загинув", - зазначила Гордієвська.

За її словами, "попередньо встановили, що капітан випав за борт буксира".

«Із судна йому скинули рятівне коло, але через швидку течію ріки у місці загибелі капітан не зумів своєчасно ним скористатись - наковтався води. Коли витягли з ріки, врятувати йому життя не вдалось. Бригада медиків "швидкої допомоги" констатувала смерть", - поінформувала Гордієвська.

Тіло капітана, на якому не виявили слідів насилля, направили на судово-медичну експертизу. За фактом смерті відкрили кримінальне провадження за ознаками статті «умисне убивство» Кримінального кодексу України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися