На Дніпропетровщині судитимуть педофілів, які 16 років ґвалтували дітей і знімали порно
Регіони

На Дніпропетровщині судитимуть педофілів, які 16 років ґвалтували дітей і знімали порно

12 січня 2021, 15:22
0
0
Сподобалось?
0

На Дніпропетровщині судитимуть шістьох осіб, які протягом 16 років ґвалтували, розбещували дітей та розповсюджували дитячу порнографію у мережі Інтернет.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

«Дніпропетровська обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт відносно шістьох осіб за вчинення низки злочинів проти статевої свободи дітей. Четверо з них у складі організованої групи протягом тривалого часу ґвалтували малолітніх дітей, виготовляли та розповсюджували за грошову винагороду продукцію, що містила дитячу порнографію», - йдеться у повідомленні.

За відомостями прокуратури, злочинну діяльність двоє учасників групи розпочали ще у 2002 році та поступово залучили до неї ще двох осіб.

«Зловмисники систематично ґвалтували та розбещували малолітніх дітей, користуючись тим, що потерпілі перебували у безпорадному стані та не могли чинити опір. Знущання над дітьми учасники групи фіксували на відео, які у подальшому розповсюджували у мережі Інтернет», - додали в прокуратурі.

Серед причетних до злочинів осіб були три молоді жінки (одна з них колишня жертва ґвалтівників), які примушували до участі у створенні порнографічної продукції та до сексуальної експлуатації власних дітей.

Зазначається, що дії трьох учасників групи кваліфікуються за кримінальними статтями: зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років; розбещення малолітніх; виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію. Їх спільнику – організатору групи, окрім вказаних правопорушень, інкримінується також задоволення статевої пристрасті неприроднім способом, вчинене щодо малолітньої дитини.

Також на лаві підсудних опинився ще один співучасник за зґвалтування малолітніх та їхня спільна знайома – за розбещення дітей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися