Брат і його маленька сестричка з Сумщини потребують допомоги у боротьбі з онко
Регіони

Брат і його маленька сестричка з Сумщини потребують допомоги у боротьбі з онко

28 січня 2021, 18:35
0
1
Сподобалось?
1

Двоє діток Наталії Петрушенко з Конотопа на Сумщини ось уже понад два роки борються з онко.

Біда увірвалася в сім’ю у липні 2018 року, тоді у старшого сина Наталії - Кості виявили медулярний рак щитоподібної залози. А уже в квітні 2019 року в трирічної на той час донечки Камілли діагностували – гострий лімфобластний лейкоз.

Юнак за цей час переніс чотири надскладні операції, йому видалили пухлину розміром в два кулаки дорослої людини. Останнє оперативне втручання пройшло з ускладненням по неврології, були проблеми з мовою та руками.

10 грудня Костя пройшов дороговартісне обстеження у лікарні «Медіполь» в Туреччині. На жаль, воно показало, що у хлопця в тілі залишаються вогнища недуги. Окрім того, у юнака в 2,5 рази підвищився кальцитонін. Йому призначили терапію «Лютецієм-177» Туреччині, вартість якої 10 000 доларів. А їх необхідно буде як мінімум три.

«У Санкт-Петербурзі хочемо пройти обстеження перед лікуванням в Туреччині, хапаємося за будь-який шанс. Коли ми минулого разу літали в лікарню, нам давали можливість безкоштовного проживання, але зараз не дають такої можливості», – додає жінка.

Тож, наразі юнак готується до обстеження у Санкт-Петербурзі, де йому знову потрібно буде пройти ПЕТ-КТ (метод діагностики раку) та аналізи, окрім того, сім’ї потрібні кошти на переліт та проживання. Для цього необхідно зібрати непідйомну для сім’ї суму у розмірі 14 500 доларів.

Окрім того, боротьбу проти онко продовжує і Камілла. У Сумській області, в дитячій онкогематології, вона пройшла 3 блоки хіміотерапії. Щотижня дівчинка здає кров на аналізи, та проходить домашнє лікування. Вона приймає «Бісептол», «Ніфуроксазид» та «Укрлів» як підтримуючі поточні препарати з хімією. Батько дівчинки зник з життя дитини.

Мама діток звертається до небайдужих за допомогою. Сім’я виснажена багаторічною боротьбою з важкими недугами, тож важливою буде будь-яка підтримка.

Реквізити для допомоги:

КАРТА «ПРИВАТБАНКУ»

5168 7427 2430 8246 Наталія Петрушенко (Камілла).

5168 7422 1545 9664 Наталія Петрушенко (Костя).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися