У Києві теща зарізала зятя та намагалася приховати вбивство
Регіони

У Києві теща зарізала зятя та намагалася приховати вбивство

2 березня 2021, 13:41
0
0
Сподобалось?
0

У Києві теща завдала зятю смертельне ножове поранення у живіт та намагалась приховати причетність до скоєного.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.  

До чергової частини столичної поліції від лікарів повідомили про те, що у квартирі на проспекті Любомира Гузара помер 33-річний чоловік із ножовим пораненням. На місце негайно прибули правоохоронці.

По приїзді за вказаною адресою працівники поліції поспілкувались із 29-річною дружиною померлого та його 49-річною тещею.

"Родичі потерпілого розповіли, що чоловік повернувся додому, де йому раптом стало зле. Для надання допомоги жінки викликали карету швидкої допомоги, однак після проведення реанімаційних дій лікарі констатували смерть потерпілого та виявили на його тілі ножове поранення живота", - йдеться у повідомленні поліції.

Помітивши деякі розбіжності у показах, правоохоронці повторно опитали тещу. Спочатку жінка всіляко заперечувала свою причетність до смерті померлого, але далі зізналася, що під час конфлікту вдарила родича кухонним ножем у живіт. Речовий доказ поліцейські вилучили та направили на проведення відповідної експертизи.

Фігурантку затримали. Вона – мешканка Солом’янського району, 1971 року народження, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась.

За цим фактом слідчим Солом’янського управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України - це умисне вбивство. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися