Українській родині з четвірнею виділили мільйон на житло
Регіони

Українській родині з четвірнею виділили мільйон на житло

9 березня 2021, 09:50
0
0
Сподобалось?
0

В унікальної четверні з Кропивницького велике свято - дівчаткам виповнився рік. До цієї дати донечки-близнючки Вікторія, Єлизавета, Діана, Милослава підготували молодим батькам сюрприз - зробили перші самостійні кроки та промовили перші усвідомлені слова.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Про те, що в них буде велике поповнення, Настя та Влад Валіхновські дізналися на четвертому місяці вагітності. Спочатку під час обстеження лікарі побачили трійню, а згодом знайшли і четверту сестричку. Близнючки попросилися на світ на 32 тижні вагітності. Вони були майже однаковими: кожна вагою близько двох кілограмів, зріст - 42-43 сантиметри.

Ідентична однояйцева четверня - унікальне явище не лише в Україні, а й в світі. Сестри дуже схожі між собою. Однак батьки їх добре розрізняють. Певні труднощі виникають хіба що в дідусів.

Попри те, що народилися передчасно, близнючки до року все надолужили.

"Втомлюєшся під вечір, геть вмерти готовий. А потім воно прийде, обійме тебе, а потім друге, третє, четверте – то трошки легше стає. Але фізично і фінансово важко", - говорить тато дівчаток Влад Валіхновський.

Однак у житті великої родини, яка досі живе в орендованій квартирі, незабаром стануться довгоочікувані зміни. Міська влада виділила мільйон гривень на придбання власного житла.

"Ми збираємо документи. Нам поставили термін і до 10 числа ми повинні здати документи і вже будуть перераховувати з міського бюджету на рахунок продавця кошти", - каже мама Анастасія Валіхновська.

Житиме родина у чотирикімнатній квартирі. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися