На Херсонщині сім’я з маленькими дітьми жила на сміттєзвалищі
Регіони

На Херсонщині сім’я з маленькими дітьми жила на сміттєзвалищі

12 березня 2021, 16:14
0
-3
Сподобалось?
-3

В Херсонській області місцеві жителі помітили неподалік від сміттєзвалища двох маленьких дітей. Малюки виглядали занедбаними та були одягнуті у легкий одяг.  

Про це повідомляє поліція області.

На місце прибули поліцейські. Правоохоронці виявили родину з двома дітьми: 6-річним хлопчиком та 8-річною дівчинкою. Всі вони проживали біля смітника у саморобній халабуді, зовсім не пристосованій для дітей. Хлопчик та дівчинка не відвідують школу і дошкільний заклад, весь час проводять з батьками на вулиці. Чоловік з дружиною пояснили, що постійно переїжджають з однієї області в іншу у пошуках заробітку. В Херсоні вони нібито не затримуються.

Для перевірки стану здоров’я дітей поліцейські відвезли малюків разом з їх матір’ю до лікарні. Там хлопчика та дівчинку оглянули, у них були легкі ознаки застуди. Поліцейські склали адміністративні протоколи за ст.184 "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей" КУпАП. Про подію правоохоронці повідомили службу у справах дітей. Але наразі малюків залишили з батьками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися