У вбивстві 7-річної дівчинки на Херсонщині підозрюють близьких друзів родини
Регіони

У вбивстві 7-річної дівчинки на Херсонщині підозрюють близьких друзів родини

13 березня 2021, 11:23
0
0
Сподобалось?
0

Убивцю 7-річної Марійки Борисової шукають у її рідному селі в Херсонській області.

Про це пише ТСН.

Нагадаємо, що тіло зниклої дівчинки знайшли в мішку у недобудованому сараї.

Мішок з тілом, уже після завершення активних пошуків, хтось підкинув у недобудований сарай біля стихійного смітника. Про підозрілу річ заявив місцевий житель, який пояснив поліції, що прийшов туди обрізати виноград. Поліція й виявила у мішку тіло Марії Борисової, яку чотири доби розшукували у селі і довкола.

В поліції повідомили, що дівчинка була у тому ж вбранні, якому зникла, загинула від удушення і є характерні сліди, які можуть свідчити про наругу над дитиною. Зараз тривають експертизи, які зокрема, мають встановити, коли саме загинула дитина. Кримінальне провадження за фактом зникнення дівчинки перекваліфікували на "умисне вбивство". Повторно опитують усіх жителів села.

До зникнення дівчинка, як завжди, гралася з дітьми у дворі - смажили картоплю на багатті. А увечері її в компанії вже не було. Коли і куди вона пішла ніхто не помітив, але востаннє її бачили на зупинці, де вона хотіла зустріти тата з роботи.

Родина Марійки стояла на обліку соцслужб. Батько уже два роки, як живе окремо, але навідував дітей з подарунками. Дівчинка жила з матір’ю та десятирічним братом . У селі сподіваються, що вбивцю знайдуть якнайшвидше. «Все село в ці дні дуже переживало. Кожен згадував, де ми її бачили. Дівчинка така була добра», - кажуть сусіди Марійки.

Місце, де знайшли тіло, раніше уже оглядали. Мішка там не було, тож ймовірно його туди підкинули. І навряд чи привезли його іздалеку. Тож уся увага правоохоронців зараз зосереджена на селі. У Щасливому працюють слідчі і кінологи. Повторні допити мешканців проводять із використанням детектора брехні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися