На Херсонщині затримали підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки
Регіони

На Херсонщині затримали підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки

15 березня 2021, 09:42
0
0
Сподобалось?
0

Суд на Херсонщині взяв під варту 52-річного чоловіка за підозрою у вбивстві та зґвалтуванні семирічної дівчини. Її тіло з ознаками насильницької смерті й зґвалтування знайшли 11 березня.

Про це повідомляє начальниця Департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу генерального прокурора Юлія Усенко.

За інформацією правоохоронців, чоловік після вчинення вбивства чотири доби ховав тіло, а потім у мішку відніс до занедбаної будівлі, де його і виявили. В прокуратурі також повідомили, що підозрюваного встановили по гарячих слідах — через два дні після виявлення тіла дитини.

Деталі про особу підозрюваного в прокуратурі поки не розголошують. Наразі чоловікові інкримінують зґвалтування та вбивство. У разі доведення вини йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що 7 березня семирічна дівчина гралася з друзями біля місця свого проживання в селищі Щасливе на Херсонщині, а приблизно о 17:30 зникла. На місці розгорнули масштабну розшукову поліцейську операцію, створили оперативний штаб.

Для пошуків дівчинки залучили весь особовий склад місцевої поліції, поліцейських із сусідніх районів, оперативників, кінологів та ювенальних поліцейських обласного главку поліції. До них долучилися військовослужбовці Нацгвардії та волонтери.

Дівчинку шукали чотири доби. Знайшли її тіло 11 березня в сараї одного з будинків зі слідами удушення. На її тілі виявили ознаки зґвалтування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися