В Одесі затримали чоловіка, який 2 роки ґвалтував школярку
Регіони

В Одесі затримали чоловіка, який 2 роки ґвалтував школярку

31 березня 2021, 20:58
0
0
Сподобалось?
0

В Одесі 49-річний чоловік 2 роки ґвалтував неповнолітню дівчинку, яку знайшов у соцмережах. 

Про це повідомили у нацполіції Одеської області.

Зловмисник під виглядом юнака випросив у неї світлини інтимного характеру, а потім шантажував. На момент знайомства школярці було 13 років.

"Маючи компромат на дівчину, чоловік почав їй телефонувати. Представлявся співробітником органу, який начебто контролює розповсюдження в інтернеті порнографічного контенту. І погрожувати, що розішле її фото батькам, родичам та однокласникам, якщо вона не зустрінеться з ним. Боячись осуду, дівчинка дозволила чоловіку прийти до себе додому, коли мати була на роботі. Чим той скористався, щоб задовольнити свої сексуальні потреби проти волі малолітньої. Залякування та ґвалтування дитини тривали майже два роки, аж доки вона не наважилася розповісти про все своїй матері, яка відразу ж звернулася в поліцію", - сказано в повідомленні.

Зловмисника затримали. А суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Під час обшуку в підозрюваного вилучили мобільний телефон та ноутбук, у яких є переписка з шантажуванням та залякуванням й інших дівчат. А також фото- та відеоматеріали порнографічного характеру за участю фігуранта та неповнолітніх на вигляд дівчат. Кількох із них правоохоронці вже встановили і проводять з ними слідчі дії. Зі слів дівчат, правопорушник з ними познайомився так само в інтернеті.

Вилучені докази направлені на експертизу. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися