На Сумщині з вогню винесли 5-річну дитину, про яку забули батьки
Регіони

На Сумщині з вогню винесли 5-річну дитину, про яку забули батьки

29 квітня 2021, 18:28
0
0
Сподобалось?
0

У Сумській області в Білопіллі з вогню копи винесли 5-річну дитину, бо рідні про неї забули. 

Про це пише ТСН.

Пожежа сталась у кімнаті, де була техніка і лежав брат господаря - його чоловік ледь встиг витягти з вогню. «Я його витягував з вікна. Він горів, не дихав. Я набрав воду і його загасив», - пригадує Сергій Аксенко.

У хаті жили мати-пенсіонерка, її дорослі сини, та невістка з онуком. Пожежа спалахнула раптово, надвечір. Всередині був один з синів. Коли зовні розбили вікно, вогонь спалахнув з новою силою, розповідає власниця будинку. У всіх почалася паніка.

В той час додому повернулася її невістка з онуком.  Малого – завела  до віддаленої кімнати будинку й зачинила. Вже потім розповіла, думала, туди пожежа не дійде. Сама ж кинулася допомагати гасити будинок. «Дитина перебувала в кімнаті, де не було ні пожежі ні диму, ми думали загасити пожежу самостійно.  Тоді вже почався цей дим», - пригадує мама хлопчика Юлія.

Надзвичайників викликали сусіди. Але першими на місце прибув екіпаж поліцейських, вони чергували неподалік. Лише коли прибула поліція до будинку підбігла жінка й сказала, що всередині її 5-річний син. Де саме перебувала дитина – в стресі жінка не могла пояснити копам. Ті навмання побігли відчиняти кімнату за кімнатою. «На відстані витягнутої руки я не бачила ні напарника, не чула криків дитини», - розповідає патрульна Світлана. 

Самі малого не знайшли, тож довелося взяти матір, аби показала двері.  «Взяв дитину на руки, слідом за мною матір і передав вже не виході інспектору», - пригадує патрульний Олександр.

«Хлопчик дуже плакав, винесли на вулицю, він в одних колготках та светрику був, тому я віддала свою куртку, пригорнула і обіймала постійно, щоб він не хвилювався», - каже патрульна Світлана.

Хлопчик не постраждав, навіть в лікарню його не довелось шпиталізувати. Нині мати забрала його до сестри у Суми. Зустрічатись із журналістами відмовилась, проте телефоном розповіла, що з хлопчиком все гаразд.

Копам дякує свекруха. Лише зараз від журналістів і дізналася, що поки невістка гасила хату - 5-річний онук був зачинений в кімнаті.

Тим часом поліція встановлює причину пожежі. Поки версій не озвучують.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися