Розповіли подробиці індиденту, під час якого батько наїхав трактором на 4-річного сина
Регіони

Розповіли подробиці індиденту, під час якого батько наїхав трактором на 4-річного сина

29 квітня 2021, 21:22
0
0
Сподобалось?
0

У Рівненській області трактор переїхав 4-річного хлопчика. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Трагедія сталася в полі неподалік села Зносичі, де працювали батько дитини з товаришем. У момент, коли тато на хвильку відволікся, маленький Павлик застрибнув на трактор і потрапив під колеса. 

Як трапився інцидент, ніхто не бачив. Відомо, що батько малого разом з 23-річний товаришем поралися на полі, куди взяли з собою Павлика. Батько хлопчика стояв на ріллі, і на кілька секунд відволікся. За кермом трактора лишився його товариш Артем. Аж раптом під колесами трактора опинився хлопчик. Зі слів дитини, він просто хотів вистрибнути під час руху на трактор і впав під колеса.

Одразу після інциденту маленького хлопчика госпіталізували до районної лікарні, згодом - до реанімації обласної лікарні. Лікарі діагностували у малюка закриту тупу травму грудної клітки, забій легень, перелом гайморових пазух. 

"Двобічний гемосимус-це крововилив у гайморові пазухи, набряк головного мозку", - прокоментував лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні Іван Юсин.

Медики ж кажуть, що малюку пощастило, що лишився живий.  Його стан нині середньої тяжкості, його вдалось стабілізувати. 

"Такий нещасний випадок, але він міг закінчитися значно гірше, наслідки могли бути значно гірші для життя і для здоров'я дитини. Можна сказати, що дитина народилась в сорочці", - каже  лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні Іван Юсин.

Батьки Павлика досі у шоковому стані і з журналістами не спілкуються. Втім відомо, що нещасний випадок їх з трактористом не розсварив. 

Рідні родини пояснюють, що батько того дня взяв малюка з собою на поле, бо не було з ким його залишити вдома, а у селі садочка немає.

"Будемо молитися за здоров'я цієї дитинки. Дійсно село у стресовому стані, дуже співчуває обом цим сім'ям, бо дійсно страшна ситуація", - зауважила пані староста села Зносичі Галина Барановська.


Тим часом через ДТП на полі в поліції відкрили кримінальне провадження. У поліції кажуть, що після розслідування буде відомо, хто понесе відповідальність, батьки чи водій транспортного засобу. Трактористу загрожує обмеження волі на три роки.

Але рідні кажуть, що він цим не переймається, адже хоче лише, щоб Павлик якнайшвидше одужав.

"Каже:" Мам, це якось миттєво трапилося. На щастя, я різко затормозив і все. Більше не пам'ятаю", - розповідає матір водія трактора Людмила.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися