Вагітна українка втратила дитину після того, як її штовхнула сусідка
Регіони

Вагітна українка втратила дитину після того, як її штовхнула сусідка

25 травня 2021, 15:28
0
0
Сподобалось?
0

У Чернівецькій області 24 травня медики госпіталізували 18-річну жительку села Верхні Петрівці із попереднім діагнозом "маткова кровотеча". Про подію поліцію повідомив працівник Сторожинецької районної лікарні, куди привезли жінку. За його словами, жінка отримала травму внаслідок конфлікту із сусідкою, після чого у неї стався викидень.

"Правоохоронці з’ясували, що того дня між 18-річною та 29-річною сусідками виник словесний конфлікт на ґрунті неприязних відносин. Внаслідок суперечки старша жінка штовхнула молодшу, після чого вона вдарилася об дерев’яний стілець. Через день у жінки почалася кровотеча. Медики її госпіталізували у гінекологічне відділення лікарні, де діагностували "позаклінічний викидень на 10-11 тижні вагітності", - розповіли в поліції Чернівецької області.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбаченого частиною 1 статті 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз, зокрема – для встановлення остаточних причин виникнення кровотечі, яка призвела до викидня у жінки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися