Батальйон добровольців «Донбас» готується взяти під контроль ще кілька районів Донеччини
Регіони

Батальйон добровольців «Донбас» готується взяти під контроль ще кілька районів Донеччини

18 травня 2014, 10:48
0
0
Сподобалось?
0

Спеціальний батальйон «Донбас», який складається з добровольців, продовжує стабілізувати ситуацію у Великоновоселівському районі Донеччини і планує наступати. Про це розповів на своїй сторінці у Фейсбук командир підрозділу Семен Семенченко.

«На вулицях спокійно, кримінальний елемент ізольований, скрізь висять українські прапори. Перед будівлею райдержадміністрації встановлений намет і ведеться запис в добровільну дружину по охороні громадського порядку. Записалася вже 41 людина», - написав Семенченко.

Також бійці батальйону взялися за виселення партійних осередків Партії регіонів, адже місцеві регіонали підтримували терористичну організацію ДНР. Керував районною організацією ПР, за словами Семена Семенченка, багаторічний улюблений банщик Януковича авторитет на прізвисько «Шира». Тепер в офісах регіоналів будуть штаби «Донбасу» та народних дружин.

«Процес вигнання бісів проходить спокійно, підтримується порядок», - резюмував з цього приводу Семенченко.

Також продовжується процес «приведення до свідомості» місцевої міліції. Як відомо її начальник утік разом із сепаратистами. Міліціонери відмовлялися вихолити на охорону блокпостів разом з українськими армійцями.

«Міліція за добу намагалася набратися звичного нахабства і відмовилася виставляти людей на армійські блокпости. Місцеве народне ополчення самостійно порозумілося з ледарями. Після декількох стусанів, загрози прочуханки і зриву погон знайшлися і люди і бажання», - написав Семенченко.

«Враховуючи позитивний досвід, підтримку місцевого населення, мною прийнято рішення про узяття під контроль ряду сусідніх районів Донбасу і наданню допомоги у відновленні української влади в регіоні. Активу сусідніх районів - потрібно вийти на зв'язок. Головам РДА - якщо ви дієздатні, вам буде надана уся необхідна допомога», - зазначив командир «Донбасу».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися