Чернівці

Жінки розчленували мертву гостю й викинули у смітник

30 листопада 2015, 23:22
0
-1
Сподобалось?
-1

Шевченківський районний суд м. Чернівці визнав винними 59-річну чернівчанку та її 29-річну дочку у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого Ч.3 ст.297 КК України (наруга над тілом померлого, за кваліфікуючою ознакою: вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Злочин було скоєно рік тому – 8 грудня 2014 року. Тоді у сміттєвому баку на розі вулиць Головна - Богдана Хмельницького у Чернівцях правоохоронці виявили розчленоване тіло жінки. Потерпілою виявилась 61-річна уродженка села Червона Діброва Глибоцького району. Відповідно до висновку судово-медичного експерта  встановлено, що жінка померла природнім шляхом, а саме від гострої серцевої недостатності(у неї була ішемічна хвороба серця).

 З грудня 2013 року потерпіла проживала у Чернівцях. Її приютили дві місцеві жительки. Смерть жінки настала саме у їх помешканні.

 - Власниця квартири не забажала повідомити ні правоохоронців, ні медиків про смерть співмешканки, а вирішила самотужки позбутись тіла. Розчленувала труп, помістила фрагменти в поліетиленові пакети та спільно з дочкою винесла до сміттєвих контейнерів, - йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Чернівецької області.

За скоєне проведе 4 роки у місцях позбавлення волі, а її 29-річну дочку засудили до 4 років обмеження волі.

Джерело: Від і до


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися