У Чернівецькій області донька ховала труп матері у підвалі заради пенсії
Чернівці

У Чернівецькій області донька ховала труп матері у підвалі заради пенсії

1 червня 2019, 11:33
0
0
Сподобалось?
0

Моторошний випадок  стався у селі Митків на Заставщині Чернівецької області. Майже п’ять місяців жінка зі своїм співмешканцем тримала у підвалі труп матері заради отримання її пенсії.

Рік тому у селі з’явилися нові жителі: молодичка з дитиною та старенькою матір’ю перебралися жити до місцевого чоловіка з Чернівців. Пенсіонерку перестали бачити ще зимою, однак її дочка щомісяця приходила отримувати пенсію і запевняла, що з мамою усе гаразд. За словами місцевої листоноші, гроші вона отримувала за оформленим дорученням.

Як розповів староста села Анатолій Манчуленко, кілька разів розпитував жінку про матір, однак щоразу чув, що вона перебралася у Чернівці. Усі ці розмови здалися йому дивними, тож він подав заяву на розшук. Коли минулого тижня жінка вкотре прийшла отримувати пенсію матері, її вже зустріли правоохоронці. Поліцейським вона зізналася: ненька померла ще 2 січня. Але оскільки грошей на похорон у них зі співмешканцем якраз не було, вирішили цю сумну подію «відкласти».  Загорнули тіло матері у ковдру і спустили його у підвал.

Горе-дочка запевняє, що мама померла сама, ніхто її не бив. Коли вона збиралася підняти тіло і поховати по-людськи – невідомо. Покарання для неї визначить суд.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися