У Чернівецькій області чоловік ґвалтував і грабував дітей з порушенням інтелектуального розвитку
Чернівці

У Чернівецькій області чоловік ґвалтував і грабував дітей з порушенням інтелектуального розвитку

1 вересня 2020, 16:58
0
0
Сподобалось?
0

У Чернівецькій області чоловік ґвалтував неповнолітніх з порушеннями інтелектуального розвитку, а потім грабував їх.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

"Поліцейські довели причетність жителя Сторожинеччини до скоєння насильницьких дій щодо неповнолітніх дівчат з порушеннями інтелектуального розвитку. Чоловіку загрожує позбавлення волі до 12 років", - йдеться у повідомленні.

У лютому цього року до поліції звернулася жителька Герци і повідомила, що невідомий чоловік вступив у статеві стосунки з її неповнолітньою донькою без згоди дівчини. Як вказала заявниця, також зловмисник забрав у її доньки телефон. 

Правоохоронці за описом неповнолітньої встановили особу чоловіка. Ним виявився 32-річний житель селища Красноїльськ. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та грабежів.

"Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що підозрюваний причетний до вчинення ще одного аналогічного кримінального правопорушення. Зокрема, у 2016 році він зґвалтував неповнолітню чернівчанку та незаконно заволодів її ювелірними прикрасами", - зазначили у поліції.

Правоохоронці встановили, що в обох випадках порушник використовував одну схему: через соціальні мережі знайомився з неповнолітніми дівчатами, що мали порушення інтелектуального розвитку та входив до них у довіру. Чоловік призначав їм побачення, використовував безпорадний стан, вступав у статеві зносини проти їхньої волі, після чого забирав у потерпілих цінні речі та зникав у невідомому напрямку.

"Під процесуальним керівництвом Чернівецької місцевої прокуратури слідчі поліції скерували обвинувальний акт відносно правопорушника для розгляду до суду. Наразі обвинувачений перебуває під вартою у слідчому ізоляторі", - повідомляє поліція.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених статтями «зґвалтування» та «грабіж» Кримінального кодексу України. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися