Дарина СІДОР
Чернівці

7-річна дівчинка відростила косу за коліна

5 грудня 2021, 13:10
0
0
Сподобалось?
0

Другокласниця з Банилова-Підгірного Сторожинецького району Дарина Сідор завдяки своєму волоссю мріє потрапити у Книгу рекордів України.

Дівчинці сім років, а косу вона відростила нижче колін. Мама Даринки Валентина жартує, що волосся росте швидше, ніж вона сама. І не дивно, адже зріст дитини – 1,18 метра, а довжина коси – 1,2 метра.

– Коли Дарина народилася, то волосся вже мала до носа. До року ми її стригли чотири рази, адже воно заважало, – розповіла пані Валентина. Жінка каже, що доглядати за такими косами досить складно. Мити його доводиться більше двох годин.

Щоранку пані Валентина заплітає Дарину до школи. На це йде до години. Сама не втомлюється, а от дитині важко так довго висидіти. До того ж мама дівчинки робить їй щоразу нові зачіски та фотографує їх.

– Даринка підписалася на різні канали із зачісками в «Ютубі». Щоранку їх переглядає і обирає собі якусь, а я вже її так заплітаю. На це йде від сорока хвилин до години. Уже дуже добре навчилася робити зачіски, можу на пів ставки перукарем працювати, – жартує пані Валентина. – У першому класі, коли Даринка приходила до школи, усі прибігали дивитися, як вона сьогодні заплетена. Тепер уже звикли до цього.

Чи передалася така особливість генами, в сім’ї дівчинки лише гадають. Адже і у Валентини, і в її інших двох дітей волосся не росте так швидко.

А от батько Дарини каже, що в його родині були дівчата з довгими косами. Дівчинка пишається своїм волоссям і категорично відмовляється його стригти.

Сім’я подавала заяву на внесення Дарини до Книги рекордів України. Однак тоді саме почався локдаун через пандемію коронавірусу, тож цю справу довелося відкласти. Тепер спробують знову це зробити.

Марта ДИМИДІВСЬКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися