Софія РОТАРУ у рідному селі Маршинці
Чернівці

Софія Ротару відзначила 75-ліття із сином та родиною у рідному селі

21 серпня 2022, 14:56
0
0
Сподобалось?
0

Усі пам’ятають, як у березні розгорівся скандал, який стосується близьких відомої співачки Софії Ротару. Тоді поблизу українсько-молдовського кордону у Могилеві-Подільському було затримано на човні групу з дев’яти осіб, яка намагалася незаконно виїхати з України. Серед затриманих – 51-річний син співачки Руслан Євдокименко та 28-річний онук Анатолій. Тоді Софія Михайлівна ніяк не прокоментувала цей ганебний випадок і взагалі за п’ять місяців війни не опублікувала у соцмережах жодного допису. І лише напередодні свого 75-ліття, яке відзначала 7 серпня, виставила гарне фото на порозі батьківського дому у селі Маршинці Чернівецької області і підписала: «Приїхала у місце сили!» Таким чином зізналася, що перебуває в Україні.

Артистка також зазначила, що не любить говорити про свої благодійні ініціативи, але у свій день народження вирішила оголосити збір коштів на допомогу українцям. «Приїхала у місце сили! Тут я народилася, росла, пішла до школи. Тут я почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до своєї Землі, відчувати зв’язок з тими, хто дав тобі життя, виховав та підтримував у твоїх починаннях. Я рідко пишу, але сьогодні у мене два приводи. Мій ювілей та дуже важливий день гуманітарної ініціативи, яку підтримую з перших днів початку повномасштабної війни – БОН бокс. Проєкт, що дбає про дружин і дітей військовослужбовців, які пішли на фронт, і матерів з дітьми, котрі втратили батька та чоловіка на цій війні. Трохи незвичайна для мене роль, не звикла допомагати на публіку, ще складніше мені просити про допомогу. Давайте разом зробимо цю добру справу! Де б ми не перебували і якою б мовою не говорили. Сьогодні не час святкувати ювілей. Сьогодні я молюся, щоб, як завжди, за кілька тижнів після мого дня народження ми відзначали День Незалежності України! Щоб якнайшвидше, замість повітряних тривог, у кожному будинку, у кожній родині, у кожному місті нашої прекрасної України звучали пісні про кохання та мир», – написала Ротару.

Її син Руслан розповів журналістам, що ювілей відзначали у колі рідних та найближчих друзів. Але весь час не змовкав телефон, бо линули вітання з усіх куточків світу. Чоловік сказав, що був дзвінок і від російських пропагандистів, але відповідати на запитання представника «комсомольської правди» Ротару відмовилася. Її син більше не робить спроб втекти з України, а от судячи зі світлин у соцмережах внука  Анатолія, то юнак таки знайшов спосіб залишити нашу країну. На своїй сторінці він опублікував кілька світлин зі столиці Франції. І хоча свого обличчя не показав, у коментарях люди припускають, що нині він живе там.

Руслана СУЛІК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися