Скандал на Буковині. Хабар був, чи ні?
Чернівці

Скандал на Буковині. Хабар був, чи ні?

7 травня 2018, 17:39
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 7 травня, заступник міського голови пояснив ситуацію зі звинуваченнями його у хабарництві. Він запевнив, що не порушував закону. Про це повідомляє АСС.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 4 травня, Володимира Середюка, заступника міського голови, затримали у його кабінеті. За інформацією прес-служби прокуратури Києва, посадовця звинувачували у змові та отриманні хабара. Ніби то виконувач обов’язків голови правління ДАК «Хліб України», змовившись з директором Дочірнього підприємства ДАК «Хліб України» «Чернівецький комбінат хлібопродуктів», а також заступником голови Чернівецької міськради та юристом ДАК «Хліб України» вимагали від директора приватної компанії щомісячно сплачувати неправомірну вигоду у розмірі 100 тис. гривень за невжиття заходів щодо розірвання договору оренди державного майна, а саме - промислових приміщень. 

Для висловлення своєї позиції, Володимир Середюк, зібрав брифінг у Ратуші. "Насправді це одержання хабара - це були перераховані  кошти орендарями на державне підприємство ДАК «Хліб України», на офіційний рахунок цього підприємства. Це вперше в історії України, напевно, хабар сплачують на офіційні рахунки. Мене затримали за хабар, без хабара. Ніяких коштів не було" - пояснив журналістам Володимир Середюк, додавши, що орендарі є близькими до певної політичної партії. “Це є доказом розправи як політичної, так і над людьми, які працюють у державних підприємствах і які дбають про доходи державного підприємства, і це не подобається недобросовісним підприємцям" - каже Володимир Середюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися