94-річна хмельничанка допомагає військовим
Хмельниччина

94-річна хмельничанка допомагає військовим

11 травня 2020, 19:52
0
0
Сподобалось?
0

Ганні Крученко 94 роки. Вона – мати 4-ох доньок. Найстаршій – 73, найменшій – 60. У жінки шість онуків, троє правнуків та одна праправнучка.

10 травня привітати Ганну Крученко зі святом Днем матері зібралася уся сім’я, пише Суспільне.

“Часто діти збираються, майже кожної неділі. Дуже мене люблять дітки. Я діток своїх винянчила”, - каже жінка.

Найменша – Тетяна Ісламова. Вона має 2-х дітей і онуку. Та, каже, поки є мати, сама ще дитина: “Мама – це наша берегиня роду, вона є наша порадниця, в важкі часи – підтримка і ніжність. Ми виховані в такій наче от тато був суворий, а мама ласкою і ніжністю захищала. Хоч мені 60 років, я ще дитина, тому що в мене є мама. Я так само вчу ніжності, ласки своїх дітей, так само цінувати родину, тому що родинні стосунки – це найважливіше”.

Ще одній доньці 94-річної хмельничанки - Валентині Бойко - 70 років. Жінка розповідає, має двох синів, які вже привітали її з Днем матері. 

“Я сама мама мені приємно, коли мене вже привітали хлопці. Хай там дуже таких подарунків не було багато, але букет квітів – це для мене приємно. Завжди ми маму нашу вітали”, - каже жінка.

Надії Соловйовій 65, у неї донька та онука. Жінка каже, постійно телефонує до мами за підтримкою чи порадою: “Сім’я – це найдорожче для нас. Любимо, дзвонимо постійно, радіємо, що вона жива і вона нас дуже підтримує, щоб не сталося. Ми дуже її любимо, поважаємо дуже і бажаємо їй, щоб довше жила і була з нами. Поки є мама, ми – діти, хоч нам теж не мало років”

Ганна Крученко з доньками – волонтерки, вони передають їжу та речі на Схід України.

“Прийшла донька і каже: “Як ти скажеш, мамо, чи ти можеш, щось дати?, - каже, бо треба допомогти”. А я кажу, чого ж не можу. Дочка готовить, все збирає, а я теж готую їм, благословляю і шкарпетки вовняні їм, і майки все, що потребують те я відсилаю”, - говорить Ганна Крученко.

“Зараз непростий час і карантин, але війна продовжується, ми маємо за це пам’ятати і повинні так само допомагати воїнам. Тиждень назад ми 23 посилки зібрали і маски надіслали, я особисто 250 масок і харчування”, - додає донька 94-річної волонтерки Тетяна Ісламова.

Найстарша донька Ліна Благовісна – їй 73 роки. Жінка розповідає, готує смаколики та передає на Схід. Пригадує, як телефонував військовий: “Ліна Іванівна, я ще такої кров’янки не їв, таких пиріжків не їв”, - каже.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися