На Хмельниччині 21-річний хлопець вбив на 14 років старшу жінку за відмову від сексу
Хмельниччина

На Хмельниччині 21-річний хлопець вбив на 14 років старшу жінку за відмову від сексу

30 липня 2020, 20:17
0
0
Сподобалось?
0

У Хмельницькій області поліцейські затримали 21-річного мешканця Черкас, якого підозрюють у вбивстві 35-річної жительки Летичівського району.

Тіло мертвої закривавленої жінки на задньому дворі сільської школи виявили місцеві жителі близько шостої ранку 29 липня. Про це у четвер, 30 липня, повідомляє відділ комунікації поліції Хмельницької області.

«Чоловік винаймав у селі житло і їздив на роботу до сусідньої Вінницької області. Ввечері напередодні вбивства підозрюваний разом з потерпілою та ще одним знайомим розпивали алкогольні напої. Близько першої ночі молодий чоловік запропонував жінці вступити з ним у інтимний зв'язок. За його словами, навіть запропонував за це 200 гривень. А коли вона відмовилася, побив її», – йдеться в повідомленні.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події. Сам зловмисник залишив місце події.

«А на ранок, змінивши закривавлений одяг, як ні в чому не бувало, зібрався їхати на роботу. Але автомобіль, у якому він їхав, зупинили працівники поліції, які уже працювали над розкриттям вбивства. Їхню увагу привернув пасажир, який при вигляді людей у формі почав помітно нервуватися. Провівши поверхневий огляд, поліцейські помітили на чоловікові сліди крові та затримали його», – додали в поліції.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Йому оголосили про підозру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися