Хмельниччанину лікарі видалили здорове око
Хмельниччина

Хмельниччанину лікарі видалили здорове око

16 березня 2021, 20:39
0
-2
Сподобалось?
-2

У Хмельницькому лікарі поставили пацієнтові неправильний діагноз. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Пан Василь лежить на боці. І тому цього не видно. Але в нього немає ока. Його видалили два роки тому. А мали б видалити пухлину. Донька каже, що місцеві лікарі поставили батькові неправильний діагноз.

"Вона сказала: "В мене питань до вас немає. Якщо у вас немає питань до мене, його потрібно оперувати. Я готова сьогодні його оперувати, тому що воно загнило. Це язва роговиці". Око, виявляється, було здорове, пухлина на нього давила", - говорить донька пацієнта Алла Плем’янік.

Повернути око не вдасться. Але позбутися пухлини ще можна. Чоловіка забирають в операційну Інституту нейрохірургії. Доньки плачуть. Лікарі сказали, що пухлина росла щонайменше 15 років. Тепер уся надія на лікарів і Бога.

"Та пухлина проросла вже в горло, у праву ніздрю", - каже донька.

Пан Василь на шостий день після операції почувається оптимістично. І лікарі кажуть, що має позитивну динаміку. Але попереду на нього чекає ще довгий шлях до цілковитого відновлення.

Завідувач відділення дивується. У пацієнта були всі симптоми, що проблема не з оком. Як пацієнта могли відправити на таку операцію, не провівши ні КТ, ні МРТ досліджень?

"Будь-який лікар, у тому числі сімейний, такі базові знання має і міг би запідозрити. А у випадку, якщо не розуміє, то відправити на другу ланку", - говорить завідувач відділення субтенторіальної нейроонкології Володимир Федірко. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися