Президент та віце-президент ФК «Агробізнес» пішли на війну
Хмельниччина

Президент та віце-президент ФК «Агробізнес» пішли на війну

29 червня 2022, 13:30
0
1
Сподобалось?
1

Семеро гравців і співробітників футбольного клубу першої ліги «Агробізнес» з Хмельниччини включно з президентом Олегом Собуцьким беруть участь у бойових діях, у тому числі у Силах спецоперацій на Луганщині. У тому числі йде мова й про екс-гравця «Волині» Андрія Донця, котрий наразі є віце-президентом клубу.

Про це стало відомо з коментаря Олега Собуцького для телеканалу «Футбол», котрий поділився планами щодо ймовірного початку нового футбольного сезону в Україні.

«Підтримати футбол у будь-якому випадку потрібно, навіть у такий складний час. Контракти розірвані з тими футболістами, які не повернулися. Ті, що є, отримують всю зарплату. Так само адмінперсонал, у повному обсязі.

Люди повинні мати якусь розраду, відпочинок. Я це підтримую. Я продовжую фінансувати збірну ветеранів, не було жодного місяця, щоб ми не виплатили зарплати чи податки. Хлопці їздять, збирають кошти.

Діток також утримуємо. З ними займаються, по дитячому футболу питань нема. Воно повинно працювати.

Я не розумію, навіщо повертати з армії людей, щоб клуб функціонував. Я спілкувався з ПФЛ. Сказали, що будуть матчі без глядачів. Немає сенсу.

Єдиний плюс – щоб футболісти тримали себе в формі, але й це буде неповноцінно. На мою думку, потрібно взяти паузу. Головною перемогою буде перемога над рашизмом. Якщо буде стояти питання, що ми змушені будемо грати першу лігу, то, звичайно, ми її зіграємо. Але ми б не хотіли, тому що йде війна. Ми сьогодні повинні ці всі сили та фінанси об’єднати задля нашої перемоги», – сказав Собуцький.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися