Оксана і Микола ГОЛОВАЧІ з новонародженим сином-богатирем
Хмельниччина

Хлопчик, якого зачали у перший день війни, народився богатирем

17 грудня 2022, 18:30
0
1
Сподобалось?
1

Через дев’ять місяців після початку війни – день у день, 24 листопада – у Хмельницькому народився справжній богатир. Хлопчик Лука заважив майже 6 кілограмів 400 грамів. Його мама Оксана Головач зізналася, що зачали дитинку у перший день війни.

Назвали на честь лікаря-єпископа

Лука – шоста дитина у сім’ї священника Миколи Головача та його дружини Оксани. Жінка ніяково зізнається, що й не думали про ще одного нащадка.

– Так Бог дав. А дізналася про те, що стану мамою, 4 квітня, – поділилася жінка з журналістами. – Дуже настрашилась, бо уже була війна. Та з Божою допомогою перенесла це все. Як то кажуть, хлопчики родяться – Господь знає, що дає.

Отець Миколай не приховує радості від того, що знову став татом. Ім’я для сина вибрав він.

– Назвали синочка на честь Луки Кримського. Він – лікар, хірург і єпископ. Дуже його почитаємо. Звичайно, тяжко, страшно переживаємо, але уповаємо на Бога. Усе буде добре, – сказав багатодітний батько.

Варто зазначити, що у родині Головачів усі дітки народжувались не маленькими. Старший син, якому нині 21 рік, з’явився на світ з вагою 3600 грамів, ще один син важив 4300, третій – 5300. Дівчатка ж були «трошки меншими», сміються щасливі батьки, – 3900 і чотири кілограми. 

Як розповіла заступниця директора Хмельницької обласної лікарні з акушерсько-гінекологічної допомоги Лариса Притуляк, Лука – перший малюк, який за 12 років народився у цьому закладі з вагою понад 6 кілограмів. Сім’ї Головачів усі бажають здоров’я. Щоб хлопчик ріс у мирній та вільній Україні.  

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися