На Хмельниччині жінка шваброю забила до смерті свекруху
Хмельниччина

На Хмельниччині жінка шваброю забила до смерті свекруху

5 січня 2023, 11:45
0
-1
Сподобалось?
-1

Трагічний випадок стався у грудні 2021 року в Ізяславі. 58-річна уродженка Кривого Рогу разом з чоловіком мешкали у будинку 80-літньої свекрухи. Довгий час невістка доглядала за літньою родичкою, але стосунки з нею не складались. Під час одного із конфліктів вона забила 80-річну свекруху до смерті.

Про це повідомили у прокуратурі Хмельницької області.

Жінка схопила дерев’яну швабру, якою завдала близько 20 ударів по голові потерпілої та численні удари – по інших частинах тіла. Від отриманих травм пенсіонерка померла на місці.

Обвинувачена зазначила, що вину свою визнає частково і що наміру на вбивство своєї свекрухи у неї не було. Також жінка розповіла, що увечері 4 грудня 2021 року вона прийшла додому, справилася на вулиці по господарству і надалі зайшла у будинок, де стала готувати вечерю. У цей час її свекруха одягнулася у верхній одяг і зібралася йти на вулицю. Оскільки надворі було темно, обвинувачена стала відмовляти її так як баба в силу її віку та стану здоров’я не в повній мірі контролювала свої дії. Свекруха розпочала словесний конфлікт, стала матюкатися і врешті кинула в обвинувачену стілець з металевими ніжками, який влучив жінці в ногу. Будучи розсердженою, невістка вхопила швабру.

Обвинувачена закрила двері і в спальну кімнату потерпілої в той вечір більше не заходила, оскільки була налякана. Жінка надалі була у кухні і чула, що свекруха ходить, а потім перестав працювати телевізор в кімнаті свекрухи і обвинувачена вирішила, що та лягла спати. Вранці жінка почула як у кімнаті щось гупнуло і коли зайшла туди, то виявила тіло свекруха на підлозі. Після цього близько 8 години ранку вона по телефону викликала «швидку» та зателефонувала до чоловіка, який був на роботі.

Чоловік підсудної розповів, що вони із дружиною останні кілька років жили із матір’ю. Оскільки вона хворіла, її потрібно було доглядати. У матері в 2015 році стався інсульт, після чого вона вже не могла належним чином себе обходити. Дружина була ініціатором їх спільного проживання із матір’ю, щоб надавати їй необхідну допомогу, їй було шкода матір. Разом із тим, у матері був складний характер, і вона часто конфліктувала з невісткою, ображала її постійно, створювала нестерпні умови для проживання. Дружина часто жалілася, що пенсіонерка хамить, могла чим-небудь кинути в неї. Мати іноді блудила, тікала з дому, часто падала, від чого на її тілі постійно були синці. Чоловік просив суд суворо не карати дружину.

При зовнішньому огляді трупа на обох руках, голові, обличчі були численні синці та рвані рани, зламані ребра. Смерть літньої жінки настала внаслідок внутрішньочерепної травми голови, що призвело до набряку головного мозку.

За вбивство свекрухи уродженці Кривого Рогу присудили 7 років позбавлення волі. Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися