Альфонс сплутав адміністратора буковельського готелю з донькою бізнесмена
Івано-Франківщина

Альфонс сплутав адміністратора буковельського готелю з донькою бізнесмена

19 квітня 2016, 09:46
0
1
Сподобалось?
1

Франківчанка Аліна Коротун, яка працює адміністратором в одному із готелів курорту "Буковель", стала жертвою альфонса.

Аліна перебуває в процесі розлучення, проте із чоловіком вже не живе. Із киянином Олегом познайомилась в готелі, де працює. За два тижні, що він там прожив, не давав проходу дівчині. Про себе хвалився, що має бізнес у столиці. Потім часто став приїжджати у Івано-Франківськ на вихідні, нібито у справах, проте насправді у нього тут живуть батьки. Завжди привозив Аліні гарні подарунки, квіти. Згодом чоловік став позичати гроші.

"6 лютого позичив у мене 6,5 тисяч гривень. Сказав, що його картка заблокована, а батька поклали на операцію. 14 лютого мав віддати гроші, але позичив ще 8 тисяч. Обіцяв борг мені повернути на карточку до 1 березня, а сам зник. Його телефони не відповідають, у соцмережі сторінку видалив. Мене підчепив, бо думав, що я донька власника готелю. А ми з ним просто однофамільці", - розповідає Аліна Коротун.

Пізніше дівчині все ж таки вдалось знайти чоловіка у одній із соцмереж. Аліна пригрозила йому, що звернеться у поліцію, якщо той не віддасть гроші. І той відразу ж перекинув їй 10 000 гривень, увечері ще 3 000. «1500 гривень ще мені винен. Я вже не надіюсь, що отримаю їх. Мабуть, лишив собі, як компенсацію за квіти і подарунки, які мені возив", - додає жертва альфонса.

Джерело: Франик


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися