Івано-Франківщина

Мордує холодом і голодом... корів

13 січня 2017, 08:51
2
-1
Сподобалось?
-1

Жителі села Нараївка на Прикарпатті звинувачують у знущанні над тваринами свого односельця. Самотній чоловік тримає чималу череду худоби – 23 бички, корови і телята. Однак ні відповідних умов, ані грошей на корми для них немає. Навіть у люті морози тварини живуть на вулиці, пише 0342.ua з посиланням ТСН.

Десять корів та дев'ятеро телят зимують просто неба. Їм холодно, голодно, тому ревуть і вдень і вночі, кажуть жителі Нараївки. Ще чотири бички у полі — це також худоба Романа Лилика. Вони там прив'язані, щоб не втекли. Селяни кажуть — так вони там пасуться цілу зиму. Бички їдять те, що знайдуть під снігом.

Чоловік не приховує — із такою кількістю поголів'я впоратися не може. Немає ні відповідних умов, ані грошей на корми. Утім, розпродавати своє господарство не збирається. Каже – ціна замала.

«В мене від 2010-го його пояснювальна записка є. Тоді він обіцяв здати 10 корів, дві залишити собі. Він нікому нічого не здає. Він каже: нехай своєю смертю помирають, а дешеве м‘ясо нікому не здаватиму», — каже сільський голова Нараївки Марія Курас.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Лариса Розумовська
    Лариса Розумовська

    Ці нещасні замордовані тварини - якесь середньовіччя з тортурами серед начеб-то добрих та сердечних селян Прикарпаття. Чому не можна звернутись селянам до районної влади? Вони бояться власника? А совість у них є? Вони чують кожен день ревіння бідних корів і спокійно далі живуть і їдять кутю? Що ж ви за люди такі? Робіть що небудь!!

    13 січня 2017, 20:14
    Відповісти
  • якарізниця
    якарізниця

    А ви на себе погляньте , ваші коти та собаки на холоді живуть , то допоможіть тому чоловікові утримати тих бідних корівок з телятками та дисками , а ще краще загляньте в зоопарки !, То дійсно суворе утримання а ви за те щей платите кошти!!!!, !!,

    13 січня 2017, 22:05
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися