Священик списом зцілює одержимих
Івано-Франківщина

Священик списом зцілює одержимих

31 липня 2017, 16:36
1
1
Сподобалось?
1

У монастир Покрови Пресвятої Богородицi, що в селi Закерничному Рожнятівського району Прикарпаття, особливо топчуть стежку прочани, одержимі злими духами. Тут людям допомагає священик Iван-Василь Коваль. Екзорцизм він практикує понад чверть століття. І головним помічником у непростій роботі йому стає церковний спис – двосiчний ніж із коротким трикутним лезом. Зазвичай священик користується ним на службi Божiй, коли пробиває хлiб для причастя. А отець Іван-Василь ним ще й зцілює.

– Злi духи дуже бояться копiя, тому що ним був пробитий бiк Iсуса на хрестi, – говорить священик. – Використання списа допомагає не тiльки оздоровити душу, а й тiло. Ним я колю недужого у чоло, плечi та живiт, роблячи знак хреста. Причому доволi сильно – може навiть виступати кров. Якщо людина дiйсно одержима, пiд копiєм i з’являється злий дух. Тоді людина стає спокiйною.

Світлана РІДНА, Івано-Франківська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олег
    Олег

    Та новина про священника мала вийти як мінмум 15-16 років тому, бо він ще мою Маму зцілював, але мала онко захворювання, то не помогло. Це було ще в далекому 2003 році, а він ще до того практикував лікування копієм. Простіше кажучи це така собі акупунтура, тільки ножем яким ріжуть хліб для причасття. Щодо виганням копієм злого духа не дуже в це би вірив, оскільки для екзорцизму існує спеціальна молитва, і звичайно строгий піст для священника - екзорциста.

    31 липня 2017, 21:58
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися