На Івано-Франківщині весільних гостей  масово «скосив» коронавірус
Івано-Франківщина

На Івано-Франківщині весільних гостей масово «скосив» коронавірус

3 липня 2020, 16:03
0
3
Сподобалось?
3

Після весілля в Городенці Івано-Франківської області до медиків за допомогою звернулися 14 гостей зі скаргами на погане самопочуття, у половини з них діагностували COVID-19.

Про це повідомляє голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів, пише ТСН.

За його словами, всього на весіллі було 44 людини, одна з яких була інфікована коронавірусом.

Своєю чергою, начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби в області Віталій Фіглевський зауважує, що саме масові заходи призводять до спалахів хвороби. 

"Наша мета – не дозволяти чи забороняти. Наша мета – знайти суспільний діалог, щоб і бізнес не страждав, і громадяни були задоволені. Але щоб при цьому не росла захворюваність, щоб люди не потрапляли в лікарні й не помирали. Має бути межа. Ця межа – це заборона проведення масових заходів понад десять осіб", – сказав Фіглевський.

Він також повідомив, що в області працівники Держпродспоживслужби перевіряють заклади на дотримання умов карантину. Наразі з 4 201 обстеження виявили 1 542 порушення. Фіглевський повідомив, що найбільше порушень виявили у закладах громадського харчування – 48%. 

Нагадаємо, станом на 3 липня в Україні 46 763 випадків коронавірусу. За минулу добу кількість інфікованих різко зросла - їх виявили 876. На Волині – ще 63 хворих.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися