Іван ІСАРЧУК
Івано-Франківщина

Китай забере Урал, Крим повернеться в Україну

4 грудня 2022, 17:31
0
0
Сподобалось?
0

Під час війни ми хапаємося за передбачення різних мольфарів, знахарів, ясновидців, хоч і не завжди віримо у їхні пророцтва. Не так давно прикарпатські журналісти зняли відео про донецького ясновидця Івана Ісарчука, який втік від війни у Рогатинський район. Люди у коментарях дякують цьому чоловіку за передбачення, бо його слова викликають довіру.

Бабусю судили за знахарство

Іван Ісарчук сам з Донеччини, колишній шахтар. Тож добре знає настрої тамтешніх людей. Запевняє, що на копальнях працювали переважно колишні вʼязні, і хоч були українські школи, справжніх українців було менше. Тому коли вибирали чи народних депутатів, чи президента, мешканці Донбасу хотіли бачити при владі лише свого: «Аби не західняк, тільки б наш!». Добре памʼятає, як опрацьовували Донбас: мовляв, «ми кормім, обуваєм, одєваєм остальних». А виявилося, що все не так.

Тепер Іван Ісарчук живе на Прикарпатті. Уже добре вивчив українську мову, запевняє, що то не складно – лише треба мати бажання. Розповідає журналістам, що його бабуся зналася на травах, лікувала. Тож з дитинства допомагав їй збирати помічне зілля. Пішки ходили з Донбасу у Харківську, Дніпропетровську області, їздили і в Карпати. Бабуся у ступці розтирала трави на порошок, робила різні ліки. У партійні часи її навіть судили за знахарство і… піонерські галстуки, які вона спалила, бо казала, що то від нечистого, а все зло від комуністів. Коли журилася, що наш народ ще натерпиться від тієї влади, Іван просив: «Мовчи, бабусю, бо третій раз сядеш». Та вона відповідала, що готова на все, аби людям добре жилося.

– Я натерпівся за свої знання і видіння ще у школі, – згадує Іван Ісарчук. – Мені було чотирнадцять, коли зі мною сталося якесь прояснення. Побачив: війна, війна, війна… Усе допитувався у бабусі, що це буде за протистояння, а вона мені казала: «Прийде росіянин і нас знищуватиме». Питаю, за що. А вона: «А ні за що. Усе життя наш народ росії, як кістка у горлі». Я вже знав, що буде війна, коли путін прийшов до влади.

Побачив війну уві сні

А за десять днів до російського вторгнення Івану Ісарчуку приснилося, нібито приходять до нього люди у погонах, і один каже: «Почнеться війна з росією». Ті навчання біля наших кордонів знахар називав підготовкою до нападу. Запевняє, навіть одному військовому тоді сказав про те, що насувається страшна біда, що дуже постраждає Схід і Південь України. Але почув: «Не робіть паніки». І побачене Іваном Ісарчуком у видіннях, справдилося. Але ясновидець запевняє, що ми вже виходимо на сторону праведності, державності:

– Ми переможемо. Але якою ціною? На жаль… Ми вийдемо на свої кордони. І Крим повернеться, тільки це буде після переговорів. Що думаю про їхню мобілізацію? Що б вони там не робили і не говорили, росія приречена на провал. РФ розпадеться частково, заваруха буде в Москві і у Петербурзі, Китай забере Урал. Наші – Кубань, Бєлгород й інші території, Кавказ відійде від росії і більшість мусульманських країн. І в цьому буде великий плюс. Слава Богу, що наша земля така родюча, нас живить і годує. Щоб ми зажили добре, Україні треба близько трьох років. І буде наш край розцвітати! Ядерного нічого не буде. Народ об’єднався нарешті, став єдиним, ми – сила.

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися