Розлютив плач: п'ятимісячне немовля померло після побиття вітчимом
Івано-Франківщина

Розлютив плач: п'ятимісячне немовля померло після побиття вітчимом

12 січня 2019, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

П'ятимісячна дівчинка померла від травм, заподіяних 26-річним вітчимом, в Івано-Франківській області. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ НП в області.

Повідомлення про те, що до Перегінської лікарні автомобілем "швидкої допомоги" доставлено маленьку дитину без ознак життя, надійшло в поліцію  11 січня близько 12 години. За словами матері дівчинки, медиків викликали після того, як дитині вранці стало погано та самопочуття дитини різко погіршилося. Лікарі намагалися врятувати немовля, утім їх зусилля були марними.

Надалі під час з’ясування працівниками поліції обставин події виявилося, що дитина отримала тілесні ушкодження, які згодом призвели до її смерті, ще близько 3 години ночі.

"Місцевого жителя розлютив плач молодшої дитини його 24-річної співмешканки, яка з цим немовлям та ще однією 3-річною донькою восени переїхала до нього із Закарпаття. Чоловік підійшов до візочка, де лежало дитя, та декілька разів вдарив малесеньку дівчинку по голові. За висновками медиків, дитина загинула від отриманих травм головного мозку", - повідомили у поліції.

26-річного жителя Рожнятівського району затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) ККУ.

За заподіяння смертельних тілесних ушкоджень дитині підозрюваному загрожує позбавлення волі терміном  від семи до десяти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися