Замовив смерть партнера по бізнесу, а потім ще й... сина мера
Львівщина

Замовив смерть партнера по бізнесу, а потім ще й... сина мера

5 листопада 2014, 13:32
0
0
Сподобалось?
0

 

На Львівщині затримали замовника двох убивств. 31-річний чоловік спершу хотів позбутися відомого хакера - свого партнера по бізнесу, а після виконання цього завдання замовив кілеру ще й сина мера одного з галицьких міст.

Як повідомили в управлінні зв'язків з громадськістю МВС України у Львівській області, замовник шукав убивцю через мережу Інтернет. Він хотів позбутися свого компаньйона по бізнесу і готовий був заплатити за це 6 тисяч доларів США. Така інформація надійшла до оперативників ще у червні. Під час перевірки вона повністю підтвердилася.

Переконавшись у серйозності намірів зловмисника, правоохоронці розробили комбінацію, в результаті якої вийшли на зв'язок із замовником, йдеться у повідомленні. Під час зустрічі з «кілером», роль якого зіграв правоохоронець, чоловік повідомив всю інформацію про жертву (спосіб життя, місце мешкання) та надав фотографію й аванс - 3,5 тисяч доларів США. Решту суми пообіцяв передати після надання доказів убивства.

Наступна зустріч відбулася у жовтні. Як доказ ліквідації бізнес-партнера, замовнику віддали золотий ланцюжок жертви. Той мав передати «найманцю» решту 2,5 тисячі доларів США. Проте розв'язка зустрічі виявилася несподіваною: чоловік прийшов не лише з грошима, а й зі ще одним замовленням! Тепер потрібно було вбити сина мера одного з міст Львівщини, який нібито був ворогом найкращого товариша. За це убивство «кілеру» пообіцяли 20 тисяч доларів.

Затримали замовника-душогуба на гарячому, під час передачі грошей. Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися