На Львівщині чадним газом отруїлася сім’я і... медики, що прибули їх рятувати
Львівщина

На Львівщині чадним газом отруїлася сім’я і... медики, що прибули їх рятувати

23 грудня 2014, 11:49
0
0
Сподобалось?
0

 

У селі Бірки, що на Яворівщині Львівської області, чадний газ вклав на лікарняні ліжка вісьмох людей. Одного чоловіка врятувати не вдалося.

На той час вдома були дорослі та дитина. Одному з чоловіків стало зле. У нього хворе серце, тож вирішили відразу телефонувати у сільську амбулаторію. Тим часом провідати хворого прийшли куми. Коли на виклик прибули медики, то застали жахливу картину: в будинку усі (!) лежали покотом, без свідомості. За мить і фельдшер знепритомніла. Тоді колега-медсестра зметикувала, що могло спричинити такий стан, швиденько повідкривала усі вікна і викликала допомогу зі Львова. Обласні лікарі заходили в дім уже в масках.

Усіх потерпілих (в тому числі й сусіда, що допомагав виносити з хати непритомних), доправили у Львівську обласну клінічну лікарню, а дитину у стані середньої важкості - у комунальну міську дитячу клінічну лікарню на Орлика. За словами сільського голови с. Бірки Володимира Кульчицького, старший чоловік, у якого схопило серце, помер. Від чого - отруєння газом чи серцевого нападу, - встановить судово-медична експертиза, повідомляє «Високий Замок».

Що стало причиною нещасного випадку, мають встановити експерти. Витоків газу в будинку не виявлено. Але з'ясовано, що напередодні в хаті розпалювали камін на дровах.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися