На Львівщині після заручин помер наречений, а життя нареченої під загрозою
Львівщина

На Львівщині після заручин помер наречений, а життя нареченої під загрозою

23 червня 2015, 09:52
0
0
Сподобалось?
0

На Львівщині після застілля помер 23-річний хлопець, який за кілька місяців мав одружитися, а його наречену та її родину у важкому стані доправили у лікарню. Медики твердять, що наслідки сильного харчового отруєння були б не такими трагічними, якби не відсутність спеціальної сироватки від ботулізму. Під загрозою життя і самої нареченої. Наразі 18-річна дівчина у критичному стані  у реанімації.

Про це повідомляє ТСН.

Потерпілі звернулися до медиків лише на п'яту добу після захворювання, токсин зв'язався з білками і вже поступив у тканини, тож тепер, кажуть медики, здоров'я пацієнтів із кожним днем тільки погіршуватиметься. Медики кажуть, що поставити хворих на ноги можна було б дуже швидко, якби не одне «але» – відсутність спеціальної сироватки, яка допомагає зберегти життя 90% хворих. Без неї шанси вижити у пацієнтів значно менші.

Заразитися ботулізмом можна від будь-яких консервів чи домашніх страв з риби та м'яса. На цьому застіллі був домашній паштет та риба. В якому з продуктів був убивчий токсин, ще з'ясовують.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися