15-річний хлопчина зі Львова власне самогубство зняв на відео
Львівщина

15-річний хлопчина зі Львова власне самогубство зняв на відео

12 травня 2016, 23:45
0
0
Сподобалось?
0

Вчора на залізничній станції «Підзамче» потяг «Київ – Івано-Франківськ» смертельно травмував 15-річного підлітка зі Львова. Як виявилося, той спланував самогубство і останні хвилини життя й навіть власну смерть зняв на відеокамеру мобільного телефона.

За інформацією відділу комунікації ГУ Національної поліції у Львівської області, близько 03:00 машиніст пасажирського застосував екстрене гальмування, помітивши попереду людину, однак уникнути наїзду не вдалося. Слідчо-оперативна група встановила, що загиблим є 15-річний житель Львова. Хлопець вночі прийшов до залізничної колії і залишив на відео повідомлення, що він хоче добровільно піти з життя. Він поклав голову на рейки, залишивши увімкненим відеокамеру мобільного. Та зазняла смерть дитини.

Причини відчайдушного кроку хлопця з’ясовують. Відомо, що він вчився у приватній гімназії «Братів Ізраїлю». Але там й гадки не мають, що могло спровокувати такий крок учня. Також відомо, що за кілька днів до трагедії він втік з дому. Підлітка розшукали і повернули батькам, однак він знову втік, щоб податися до залізничної колії…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися