У Львові оголосили тендер на будівництво сміттєпереробного заводу на Пластовій
Львівщина

У Львові оголосили тендер на будівництво сміттєпереробного заводу на Пластовій

11 червня 2018, 16:31
0
0
Сподобалось?
0

На сайті Європейського банку реконструкції та розвитку було розміщено оголошення про тендер на будівництво сміттєперобного заводу у м. Львів. Підприємство планують збудувати неподалік очистних споруд на вул. Пластова.

Про це повідомляє vezha.net.ua.

Як зазначається, усі компанії, що бажають взяти участь у тендері, повинні подати документи до 9 липня.

Учасники закупівлі повинні мати досвід у проектуванні, постачанні обладнання та будівництві аналогічних комплексів за останні 10 років; річний оборот за останні 3 роки не менше 38 млн євро; 2 успішно реалізовані контракти.

Варто зазначити, що замовником виступає ЛКП «Зелене місто». Для будівництва комплексу планується залучити кошти віє Європейського банку реконструкції та розвитку, позику від Фонду чистих технологій (CTF – Ред.) та грант Партнерства з енергоефективності та довкілля Східної Європи (E5P – Ред.).

Контракт включає проектування, виконання, завершення, випробування, попереднє введення в експлуатацію, розробку технологічних процедур, забезпечення гарантованого рівня функціональних гарантій, експлуатацію та технічне обслуговування протягом випробувального періоду та виправлення несправностей, якщо такі виникнуть.

Визначити переможця планують у жовтні 2018 року. Іще два роки, як зазначає Львівська міська рада, триватиме будівництво, а до 2021 року завод працюватиме у тестовому режимі.

Також зазначимо, у грудні 2017 року міська рада визначила місце для будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13. Цю ділянку під будівництво заводу запропонувала французька компанія Egis, що працювала над проектом стратегії поводження зі сміттям у Львові.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися