На Львівщині у пенсіонерки діагностували сказ
Львівщина

На Львівщині у пенсіонерки діагностували сказ

30 жовтня 2018, 20:33
0
0
Сподобалось?
0

Смертельна хвороба вклала до реанімації пенсіонерку на Львівщині. У жінки діагностували сказ, і ця недуга невиліковна,- йдеться в сюжеті ТСН.

Головний біль, загальна слабкість, біль під час  ковтання – на ці симптоми 68-річна Софія не надто зважала. До лікарні вона потрапила вже без свідомості. "Декілька днів тому син не міг до неї додзвонитися. Приїхав і побачив, що вона лежала непритомна. Скільки вона лежала непритомна – невідомо", - розповіла медсестра фельдшерсько-акушерського пункту села Милятин Оля Дільна. Лікарі діагностували сказ, наразі жінка в комі. " Прогноз, на жаль, в неї летальний", - зізнався завідувач відділення інтенсивної терапії Львівської інфекційної лікарні Віктор Токарев. Пацієнтка лежить в окремій палаті, лікарі до неї заходять у спеціальних масках, бо при цій недузі сильно виділяється слина, яка може бути заразною.

Пенсіонерка жила сама, розповідають у її рідному селі. Собаку взяла в сусідки. Пес укусив жінку ще три місяці тому, але вона до медиків не зверталася, навіть коли після укусу собака здох. Хата пані Софії розташована на околиці села, довкола ліси. Місцеві кажуть, на їхні подвір’я часто забігають лисиці, одна з них могла вкусити собаку жінки. Після того, як у селі дізналися про сказ, ветеринари провакцинували худобу, котів та собак.

 Востаннє на Львівщині випадок сказу зафіксований 11 років тому – чоловіка, що захворів тоді, не врятували. Він теж надто пізно звернувся за допомогою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися