Шеф-редактор газети «Вісник+К» влаштував урок практичної журналістики студентам львівського університету
Львівщина

Шеф-редактор газети «Вісник+К» влаштував урок практичної журналістики студентам львівського університету

24 листопада 2019, 16:58
0
0
Сподобалось?
0

Його влаштував для студентів факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка шеф-редактор газети «Вісник+К» Євген Хотимчук. Лекція викликала жвавий інте­рес. Не лишень тому, що Євген Якович навчався тут і закінчив факультет 1975 року, а й тому, що досвідченому журналісту є чим поділитися з молодими колегами. За плечима редактора 45 літ творчої діяльності. А це – величезний досвід журналістської та керівної роботи у засобах масової інформації.

Йшла мова, зокрема, про те, що студенти повинні мати не лише грунтовні теоретичні знання, а й практичні навички творчої праці. Тому потрібно постійно працювати над собою, готувати публікації, зустрічатися з людьми й писати, писати, писати…

Останнім часом бурхливо розвиваються інтернет-видання, у студентів є можливість тут себе проявити без особливих затрат часу та зусиль. Потрібні бажання і праця над собою.

Євген Хотимчук запросив до тісної співпраці із виданнями, котрі виходять у світ під його патронажем: «Вісник+К», «Люди і долі», «Програма-Панорама», «Між нами бабами», «Скандал+Кримінал», сайт. А також розповів про ідею заснувати свою іменну стипендію для одного зі студентів, котрий добре вчиться і активно співпрацює із засобами масової інформації.

У зустрічі з майбутніми журналістами взяли участь також випускники факультету, а нині редактори численних видань Володимир, Тарас та Павло Хотимчуки, сини Євгена Яковича. Вони поділилися своїм досвідом творчої роботи. Цікаво, що серед слухачів студентів найстаршого Хотимчука був внук, його тезка Євген.

Наш кор.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися