Львів’янин продавав квартири, які існували тільки в Інтернеті, і заробив 48 мільйонів
Львівщина

Львів’янин продавав квартири, які існували тільки в Інтернеті, і заробив 48 мільйонів

31 січня 2020, 11:16
0
0
Сподобалось?
0

Працівники кіберполіції у Львівській області спільно зі слідчими львівської поліції затримали 32-річного львів’янина, який представлявся директором житлового комплексу.

Правоохоронці встановили, що чоловік не мав жодного дозвільного документу на будівництво. Проте в мережі Інтернет створив вебресурс для продажу квартир. На ньому він розмістив всю інформацію про планування квартир, візуалізацію будинку та неіснуючі дозвільні документи. Також інформація про продаж квартир масово розміщувалася в мережі Інтернет. Ціна квартири була значно нижчою від середньої ринкової. Тож охочих інвестувати у будівництво знайшлося чимало. Обов’язковою умовою купівлі квартири була 100% передплата.

Для роботи з клієнтами у Львові відкрили три офіси, де забудовник укладав договори купівлі-продажу з клієнтами.

Будівництво навіть розпочалося, але на певному етапі було заморожене. Таким чином потерпіло близько сотні людей. Вони лишилися без обіцяних квартир, а зловмисник заробив понад 48 мільйонів гривень.

Директору вже оголошено про підозру за ч. 3 та ч.4 ст. 190 (Шахрайство) КК України та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) КК України. Йому загрожує до 12 років ув’язнення та конфіскація майна. Наразі за рішенням суду чоловіка взято під варту з можливістю внесення застави.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися