На Львівщині жорстоко вбили колишнього сільського голову
Львівщина

На Львівщині жорстоко вбили колишнього сільського голову

21 червня 2020, 21:57
0
0
Сподобалось?
0

Нападники зв’язали і жорстоко побили господарів.

Внаслідок події загинув 62-річний мешканець одного з сіл Пустомитівського району, його дружина отримала тілесні ушкодження, повідомляють у поліції Львівської області.

До поліції, сьогодні, 21 червня, близько 6.00, надійшло повідомлення про те, що скоєно розбійний напад в одному з сіл Пустомитівського району.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції  та  поліції Львівщини, на чолі з начальником Головного управління полковником поліції Василем Віконським.

Як встановили правоохоронці,  сьогодні, близько 2.00 ночі, троє невідомих у масках увірвалися в  будинок, де перебували жінка та чоловік віком 56 та 62 роки.  Нападники зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали грошові кошти та ювелірні вироби, після чого втекли. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Потерпілій жінці медики надали необхідну допомогу.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи відкрили кримінальні провадження за п.6 п12 ч 2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Поліцейські проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочинів. Досудове розслідування триває.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися