На операцію 11-річній сироті з Львівщини менш ніж за добу зібрали 180 тисяч
Львівщина

На операцію 11-річній сироті з Львівщини менш ніж за добу зібрали 180 тисяч

9 липня 2020, 18:05
0
0
Сподобалось?
0

Станом на 9 липня на лікування 11-річної Елі Р. з дитячого будинку, яка потребує термінової операції, небайдужі люди зібрали майже 180 тис. грн. На металеву конструкцію, яка фіксуватиме хребет дитини, і відповідні аналізи потрібно 60 тис. грн.

Про це інформує Zaxid.net.

Так, 8 липня БФ «Крила надії» оголосив збір коштів для дівчинки, у якої виявили пухлину хребта і якій потрібна спеціальна металева конструкція, що фіксуватиме хребет після операції і допоможе дитині встати на ноги і знову ходити. Її вартість разом з аналізами – 60 тис. грн. Оскільки у Елі немає рідних, які б могли допомогти їй, відгукнутися просили небайдужих людей.

Менше ніж за добу вдалося зібрати майже 180 тис. грн. Гроші на рахунок БФ «Крила надії» перерахувало майже 700 небайдужих людей.

Усі зібрані для Елі кошти, як повідомила директорка БФ «Крила надії» Наталія Ліпська, будуть зберігатися за дівчинкою до кінця її лікування.

Наразі невідомо, яка у дівчинки пухлина: доброякісна чи злоякісна. Це з’ясують після проведення операції і відповідних досліджень. Якщо дитина потребуватиме подальшого лікування, всі зібрані кошти будуть використовуватися лише на неї. Коли дівчинка одужає, а на рахунку залишаться зібрані для неї гроші, то вони перейдуть на лікування дитини, в якої буде така ж проблема, як у Елі. За словами Наталії Ліпської, приблизно у чотирьох дітей з Львівщини на рік діагностують таке захворювання.

Дитячий нейрохірург Тарас Микитин повідомив, що 11-річну Елю планують прооперувати на початку наступного тижня.

Звіт по збору коштів для Елі можна побачити тут.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися