На Львівщині померла 28-річна породілля, у якої діагностували коронавірус
Львівщина

На Львівщині померла 28-річна породілля, у якої діагностували коронавірус

20 липня 2020, 16:26
0
1
Сподобалось?
1

У Жовкві на Львівщині 20 липня померла 28-річна породілля, у якої раніше підтвердили коронавірус COVID-19.

Як розповів головний лікар Жовківської центральної районної лікарні Ігор Шевців, дитина народилася через кесарів розтин у ніч на 18 липня, передає ZAXID.NET.

За його словами, жінка є мешканкою Яворівського району. До лікарні її госпіталізували з підтвердженим COVID-19. Зараз за життя немовляти борються неонаталоги неонатального центру Львівської обласної клінічної лікарні.

"У п'ятницю вночі жінка на 27 тижні вагітності народила дитину через кесарів розтин. Ми зробили все, що могли. Усі спеціалісти, яких тільки можна було залучити: починаючи від обласних і закінчуючи академіком Олександром Паєнком, були залучені. Але врятувати її не вдалося", – сказав Шевців.

Подробиць стану здоров'я, з яким жінку госпіталізували до лікарні, лікар не розголошує до офіційного заключення паталогоанатомів.

Завідувачка відділення інтенсивної терапії недоношених новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні Зоряна Салабай повідомила, що дитина зараз перебуває у їхньому відділенні на штучній вентиляції легень у дуже важкому стані.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися