На Львівщині судитимуть хлопців, які підпалили пару підлітків
Львівщина

На Львівщині судитимуть хлопців, які підпалили пару підлітків

30 липня 2020, 17:20
0
0
Сподобалось?
0

У 16-річної дівчини та 17-річного хлопця жорстоко відібрали життя. За це зловмисникам загрожує довічне ув'язнення.

Поліція завершила розслідування резонансного вбивства пари підлітків на Львівщині і передала матеріали справи на розгляд суду. Йдеться про 18- та 19-річного мешканців села Грабово Золочівського району та їхнього неповнолітнього 17-річного співучасника зі Львова. Зараз вони перебувають у СІЗО, пише ТСН.

За версією слідства, ці хлопці до смерті забили битами 17-річного юнака та 16-річну дівчину, їхні тіла спалили та закопали в лісі, повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

«Зловмисники ретельно спланували вбивство – вибрали місце у лісі неподалік села Підгірці Бродівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та легкозаймисту рідину для спалювання тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили биткою до смерті, тіла скинули в яму, підпалили та закопали», – розповіли у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Як повідомили у прокуратурі, 31 березня цього року правоохоронцям вдалось «викрити зловмисників і віднайти понівечених постраждалих на території Золочівського району». Також з’ясувалось, що підозрювані причетні до збуту наркотиків.

Наразі усі троє перебувають під вартою. Їхні дії кваліфіковано за ч.1 ст.304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), ч.2 ст.306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів), ч. 2 ст.307 (збут наркотичних засобів) та п.п.1, 9, 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Обвинувальний акт, затверджений ювенальними прокурорами, у четвер, 30 липня, скерували до Золочівського районного суду. За вчинений злочин двом дорослим обвинуваченим загрожує довічне ув’язнення, а неповнолітньому – до 15 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися