Львівщина прощається із загиблим в авіакатастрофі 20-річним курсантом
Львівщина

Львівщина прощається із загиблим в авіакатастрофі 20-річним курсантом

30 вересня 2020, 14:40
0
0
Сподобалось?
0

30 вересня на Львівщині поховають загиблого в авіакатастрофі військового літака АН-26 курсанта з Сокальського району Віталія Вільхового.

Про це повідомляє у Фейсбуку Військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко.

"Львівщина віддає останню шану Віталію Вільховому, курсанту Харківського університету Повітряних сил імені І. Кожедуба, який загинув у авіатрощі Ан-26 в Чугуєві.

Не існує таких слів, щоб передати всю біль і гіркоту втрати батьків та рідних, які сьогодні прощались з Віталієм. В тебе все життя мало бути попереду, але доля склалась інакше. Це був твій останній політ, який тепер триватиме завжди. Спочивай з миром", - написав Олександр Тіщенко.

Зазначимо, що Віталій Вільховий народився 27 червня 2000 року в місті Соснівка Сокальського району. Закінчив військовий ліцей Героїв Крут у Львові. Під час навчання був заступником командира взводу. Після цього вступив у харківський університет Повітряних сил.

Нагадаємо, що із Віталієм Вільховим, який став жертвою авіатрощі Ан-26 поблизу Чугуєва, 29 вересня прощалися у Харкові. 20-річному курсанту вдалося вижити у жахливій аварії, утім, на жаль, він помер від опіків у лікарні наступного дня після падіння літака. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися