У Львові поки п'яна матір спала на лавці, 6-річний голодний син будив її
Львівщина

У Львові поки п'яна матір спала на лавці, 6-річний голодний син будив її

15 жовтня 2020, 18:33
0
-1
Сподобалось?
-1

15 жовтня, близько 12-ї години у Львові перехожі побачили на площі Старий Ринок, у сквері, сплячу жінку на лавці. Біля неї стояв малолітній син і намагався її розбудити. Хлопець був голодний і небайдужі йому купили їсти.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Львівській області.

Таку ж картину застали і поліцейські. Нетвереза матір мала неохайний зовнішній вигляд. 34-річна мешканка Львівщини сказала, що її, два дні тому, вигнав з дому з 6-річним сином чоловік. Вона, начебто, живе у Львові в якогось чоловіка.

Маму з сином супроводили у Галицький відділ поліції. Туди ж викликали співробітників ювенальної превенції та відділу у справах дітей Львівської міської ради.

Патрульні винесли на жінку постанову за статтею «поява в нетверезому стані в громадському місці». Інспектори ювенальної превенції склали протокол за статтею «невиконання обов'язків щодо виховання дітей вчинене повторно протягом року».

Оскільки жінка поводилася неадекватно, працівники ювенальної превенції прийняли рішення забрати дитину у притулок. Медичної допомоги ні мама, ні син не потребували.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися