У Львові звільнили від покарання пастора, який розбещував дитину
Львівщина

У Львові звільнили від покарання пастора, який розбещував дитину

15 жовтня 2020, 18:59
0
0
Сподобалось?
0

Львівський суд визнав винним пастора місцевої євангельської церкви Петра Височанського у розбещенні неповнолітнього хлопця. Але згодом його звільнили з-під варти.

Педофіл підписав мирову угоду із своєю жертвою, інформує Zaxid.net.

Нагадаємо, 20 серпня цього року у Львові 47-річний Петро Височанський заманив 14-річного юнака у машину, попросивши допомоги у налаштуванні мобільного зв'язку в телефоні. Коли юнак сів в автомобіль, Височанський почав його мацати, розповідав йому історії сексуального характеру. Потім чоловік запропонував хлопцю 500 грн, якщо той вдовольнить його сексуальні потреби.

Юнак записав розмову з Петром Височанським на диктофон, одразу викликав поліцію. Правоохоронці затримали 47-річного чоловіка. У відділку поліції той зізнався, що чіплявся до підлітка.

Як йдеться у судовому вироку за 8 жовтня, Петро Височанський уклав угоду про примирення з 14-річним підлітком.

Той, своєю чергою, заявив, що пастор компенсував йому моральну і матеріальну шкоду. Юнак був не проти, щоб Височанського звільнили від покарання.

Відтак суддя Роман Грицко затвердив укладену між чоловіком та його жертвою угоду про примирення. Суд призначив чоловікові два роки обмеження волі і одразу звільнив його від покарання, встановивши рік іспитового терміну.

Петро Височанський є пастором Української церкви християн віри євангельської-п’ятидесятників у місті Сколе, Львівської області. Наразі випадок педофілії у цій Церкві ніяк не коментують.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися